Unge filmspirer hædret ved galla i Munkebo

Sarah, Elias og Anna fra 5.C vandt bedste animationsfilm med ?Det flyvende tøj?. De skal lige som den anden vinder til Fynsfinalen 6. april i Scala Svendborg. Pr-foto  

Unge filmspirer hædret ved galla i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo: To film blev udpeget som de bedste, da der var galla i Munkebo Forsamlingshus for elever fra Kerteminde Kommune, som har deltaget i mobilfilmkonkurrencen Edit24.

Her laver elever fra 4.-7. klassetrin film med mobiltelefon/tablet, og værkerne bliver klippet af børnene og de unge selv. Der er lokal galla i hver kommune og en uge til konkurrencen hvert sted.

I år var fem klasser fra Munkebo Skole med i konkurrencen. Eleverne på 5. årgang lavede animationsfilm, mens 7. årgang lavede realfilm. Sarah, Elias og Anna fra 5.C vandt bedste animationsfilm med "Det flyvende tøj". - Filmens animationer er fint klippet sammen med lydeffekter og tale. Der ligger mange overvejelser bag figurerne i filmen, og gruppen har været omhyggelig med at vise flere sider af figurerne, hedder det bl.a. fra juryen.

Oliver K, Silke, Celina, Ayaat fra 7.E vandt bedste realfilm med "Den vigtige kamp". Juryen udtaler om filmen: - Filmen bærer præg af gode overvejelser i forhold til sceneskift og rigtig godt skuespil. Forskellige lydeffekter understreger det kliniske miljø på lægeklinikken og i forbindelse med fodboldkampen. Man gav også to specialpriser til hold for et godt stykke arbejde.

Mathilde, Maja og Mira fra 5.B vandt en specialpris for filmen "Den nye verden". En fantasifuld fortælling om en pirat der finder en flaskepost.

Oliver, Filip, Diellza, Freja og Dennis fra 7.D vandt en specialpris for filmen "Pige eller dreng". Filmen handler om en pige, som gerne vil være en dreng. /EXP

Unge filmspirer hædret ved galla i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce