Undersøgelse i 2018: Turisterne elsker Kerteminde

Stemningen og atmosfæren i den skønne gamle fiskerby er noget af det, der trækker turisterne til Kerteminde. Arkivfoto

Undersøgelse i 2018: Turisterne elsker Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Turistbureauet har fået Wilke markedsanalyse til at tage pulsen på Kertemindes gæster.

Kerteminde: "Den gamle bykerne er fantastisk, stranden og marinaen er hyggelig. Det hele ligger indenfor rækkevidde, og her er atmosfære. Vi bliver behandlet venligt og med åbne arme af butikspersonalet."

Sådan sagde en 50-årig mand, da han i sommer blev interviewet af en medarbejder ved Wilkes Markedsanalyse.

Det var Turistbureauet, der havde bedt om at få indblik i, hvorledes byens gæster oplever deres besøg og ferie i Kerteminde. 250 gæster blev interviewet, og selvom det ikke er nogen voldsom stor mængde, så giver det dog et fingerpeg om, hvad vej pilen peger.

Positivt er det, at hele 62% svarede, at byen i meget høj grad lever op til deres forventninger, medens andre 32% svarer i høj grad. Det er danske turister, der især får indfriet deres forventninger, medens kun 41% af de udenlandske gæster, der blev spurgt, kunne bekræfte "i meget høj grad" mens 41% svarede "i høj grad".

Stranden og den hyggelige by

Det der især vækker deres begejstring er stranden (33%), den hyggelige by (30%) og havnen (29%), og hele 68% svarer, at der ikke mangler noget i Kerteminde. 4% kunne dog godt tænke sig flere og renere toiletter og andre 4% ønsker sig flere butikker.

60% svarer, at de kender Kerteminde fra tidligere besøg, medens 17% har fundet Kerteminde via en generel søgning på internettet og andre 17% har hørt om byen gennem venner og familie.

Og hvad kommer man så til Kerteminde for at foretage sig: Først og fremmest at hygge sig med venner og familie - det var svaret fra 40%, medens 26% kom for at opholde sig på stranden og 19% kom for at lave aktiviteter.

Undersøgelse i 2018: Turisterne elsker Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce