Underskrifter ændrer ikke meget


Underskrifter ændrer ikke meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MUNKEBO: 150 underskrifter.

Det er hvad Lise-Lotte Gregersen sammen med en medkursist nåede at samle sammen for at få politikerne til at bevare VUC-afdelingen på Toften, som står til at lukke efter sommerferien.

- Vi har gjort, hvad vi kunne. Det har ikke været muligt, at komme rundt til alle huse i Munkebo. Jeg håber virkelig, at de ansvarlige vil tænke over, hvad de gør med lukningen. Det er så vigtigt, at VUC er der, fordi det giver mange ledige mere mod på livet, forklarer Lise-Lotte Gregersen.

Ændrer ikke meget

Hun læser selv fransk, er dog selv i job, men vil gerne hjælpe andre. Underskrifterne er nu blevet sendt videre til forstander på VUC Fyn, Lisbeth Simonsen, til kommunen og til medierne. Med det klare håb, at VUC kan fortsætte sin eksistens i Munkebo.

Men fra ansvarligt sted har VUC på Toften allerede fået dødsstødet og 150 underskrifter ændrer ikke meget.

Det sker efter for få tilmeldte kursister til fagene i Munkebo, hvilket har fået VUC Fyn til at satse på afdelingen i Nyborg. Desuden er VUC Fyn blevet en selvejende institution, som skal styres økonomisk. Blandt andet med et taksametersystem, hvor der kommer penge ind til den enkelte kursist.

Hvilket så slet ikke ser ud til at kunne løbe rundt for VUC i Munkebo.

- Jeg tror bare ikke på, at folk herfra vil til at køre til Nyborg, fortæller Lise-Lotte Gregersen.

Hun frygter, at de ledige så havner helt ude på et sidespor. Tilbage er kun, at der i efterårssemesteret kun vil blive udbudt en håndfuld edb-fag på skolens adresse på Toften 600.

VUC-afdelingen har ligget i Munkebo siden midten af 1970'erne.

Underskrifter ændrer ikke meget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce