Udligningen faldt på frikast efter tid


Udligningen faldt på frikast efter tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kampen i herre ynglinge elite mellem Kerteminde og Gudme fik en meget dramatisk afslutning i Kertemindehallen. I kampens slutsekunder var der en episode, hvor dommerne vurderede, at en spiller fra hvert hold skulle diskvalificeres. I forbindelse med det fik Kerteminde tildelt et frikast efter spilletidens udløb. Kertemindes Martin Nielsen blev sat til at skyde, og det gjorde han rigtig godt, for bolden gik direkte i mål til udligning til 23-23.

I første halvleg var der ellers ikke meget, der tydede på, at hjemmeholdet ville få point i den kamp. Holdet var helt nedspillet af Gudme, som kunne gå til pausen med en føring på 14-6.

Kerteminde fik startet godt efter pausen. Holdet begyndte at score på chancerne, og langsomt men sikkert blev afstanden mellem holdene mindre og mindre.

I slutfasen satsede hjemmeholdet mere og mere for til slut at være kommet op på 22-23 og i besiddelse af bolden. I forsøget på at komme til en afslutning i kampens sidste sekunder og skaffe uafgjort blev KH-spilleren tacklet. Det vurderede dommerne til et frikast til hjemmeholdet, men de to spillere fortsatte deres egen kamp. Det takserede dommerne korrekt til rødt kort til begge spillere. På det efterfølgende frikast lykkedes det for hjemmeholdets Martin Nielsen at udligne til 23-23 og så var der jubel.

For KH scorede: Nick Trier syv, Martin Nielsen seks, Jacob Løgstrup fire, Morten Løgstrup tre, Peter Hansen to og Kenneth Kløcker et.

Udligningen faldt på frikast efter tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce