Tyve brød gennem ydermur


Tyve brød gennem ydermur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOBAKSBRÆK:Snedige tyveknægte stjal cigaretter og skrabelodder ved at hakke sig gennem muren til kiosken i SuperBrugsen i Langeskov

LANGESKOV: Omkring 180 kartoner cigaretter og en hel kasse skrabelodder. Det var udbyttet for de hårdtarbejdende tyveknægte, der hakkede sig gennem tre lag mursten ind til kiosken i SuperBrugsen i Langeskovcentret.

Det usædvanlige rambuk- lignende indbrud blev begået, efter personalet havde forladt forretningen omkring klokken 19.15 tirsdag aften, og før brugsuddeler Ole Prangsgaard mødte i går morges klokken 06.30.

Et helt godt bræk

Brugsuddeleren undrede sig over, hvorfor det trak på benene, da han skulle rulle det elektriske gitter, der tyverisikrer tobaks- og spiritushylderne, op. Først da opdagede han, at de nederste hylder var ryddet for cigaretkartoner og plastikkassen med skrabelodder.

Indbruddet kalder landbetjent i Langeskov, Vagn Thomsen, "et helt godt bræk." Ved at bryde gennem de tre lag murværk og blot rive de nederste hylder med cigaretter ned undgik de frække tyve nemlig at aktivere alarmen, som først går i gang, når tyvene træder ind i selve butikken.

- Det må vi have løst, så det ikke sker igen, siger Ole Prangsgaard, som dog ikke vil komme nærmere ind på, hvilken foranstaltning han nu vil installere.

Tyvene har haft god tid til uforstyrret at hakke sig gennem ydermuren i ly af to grønne containere, som de selv havde rullet hen som læskærme. Det har taget en time, måske mere, vurderer murer Jan Petersen, som i går murede hullet op igen.

Ryddede selv op

Men tyvene har i det mindste været flinke nok til at rydde op, påpeger Ole Prangsgaard med et smil. Murbrokkerne havde de nemlig selv smidt i den ene container.

Brugsuddeleren har endnu ikke opgjort, hvor stort tabet er i alt, men der er stjålet for omkring 55.000 kroner cigaretter.Dertil kommer de hundredvis af skrabelodder.

Kriminalteknisk afdeling var på pletten for at sikre spor, men da tyvene arbejdede med handsker, er politiet foreløbig på bar bund.

Tyve brød gennem ydermur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce