Trusler sendte 30-årig i fængsel


Trusler sendte 30-årig i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand fra Munkebo skal fire måneder i fængsel efter at have truet sin bror, kærestens bror og politiet

MUNKEBO: En 30-årig mand fra Munkebo skal fire måneder i fængsel, efter at have truet sin familie og politiet. Det besluttede en enig domsmandsret i går ved Retten i Odense.

Den 30-årige var tiltalt for i alt otte forhold, som var begået af to omgange med en uges mellemrum. Og der var da også trængsel foran retslokalet, inden sagen begyndte, for i alt var otte vidner indkaldt for retten.

To af vidnerne bidrog imidlertid ikke til at finde ud af, hvad der var foregået i løbet af de to weekender i midten af juli måned. Ifølge reglerne i retsplejeloven har et vidne ikke pligt til at udtale sig, hvis de står den tiltale nær, og den rettighed benyttede både broderen og kæresten til den 30-årige sig af.

Truede betjente

Manden var tiltalt for flere overtrædelser af våbenloven og straffeloven. Samtidig havde han modsat sig anholdelse og skubbet til en kvindelig politibetjent, og efter anholdelsen den 19. juni havde han overdynget betjentene med ukvemsord under transporten fra Munkebo til politigården i Odense. Fra bagsædet havde han også truet betjente på livet, og den 30-årige havde i forvejen en betinget dom på fjorten dages fængsel for at true med et tæskehold. Den episode fandt sted tilbage i 2006.

Med få ændringer i anklageskriftet blev han imidlertid dømt for alle otte forhold.

Hovedforholdet fandt sted den 19. juli i år. Der var opstået uenigheder mellem manden og hans kæreste, og omkring klokken 20.00 dukkede politiet op på adressen i Munkebo.

- Vi blev enige om, at det nok var bedst, at jeg forlod stedet og fandt et andet sted at være, forklarede den tiltalte.

Han søgte husly hos sin søster, der ikke var hjemme, og herefter kontaktede han sin tidligere hustru, der også bor i nabolaget.

Et par timer senere blev han set ud for det hus, hvor kærestens lillebror bor, og her gik han igen rundt med en kniv i hånden. De to havde tidligere været uenige, men begge forklarede i retten, at de aldrig havde været oppe og slås.

Imidlertid blev politiet tilkaldt for anden gang inden for et par timer. Og da betjentene fik kontakt med den 30-årige lød melding nu på, at han gik rundt med en kniv. Af frygt for om den 30-årige stadig gik rundt med kniven, bad betjente ham om at tage hænderne op af lommen. Det skete imidlertid ikke, og da han samtidig gjorde modstand og slog ud efter den ene betjent, lå han sekunder senere i håndjern. Den 30-årige har siddet i varetægt siden episoden, men han blev løsladt i går. Manden modtog dommen.

Trusler sendte 30-årig i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce