Tre personer set før overfald


Tre personer set før overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NONNEBO: Kriminalpolitiet i Odense har endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen fra Nonnebo, hvor et par natten til fredag blev banket med køller i deres hjem på Odensevej.

Politiet har dog modtaget en henvendelse fra et vidne, som så tre personer - to mænd og en kvinde - i området tidligere på aftenen.

Ifølge vidneforklaringen havde den ene af mændene samleje med kvinden på en mark i området, hvor de alle tre senere blev set sammen.

- Det er ikke sikkert, at de tre har noget med sagen at gøre, men netop den konstellation er interessant for os, da det også var to mænd og en kvinde, der stod bag overfaldet, fortæller kriminalassistent Hvalsøe Hansen, Odense Politi.

De tre personer blev observeret i området omkring 21-22-tiden torsdag aften.

Overfaldet på ægteparret fandt sted omkring klokken 03.45, hvor tre personer trængte ind i parrets hjem. Ved overfaldet på parret blev manden slået bevidstløs med kølleslag, mens kvinden dels fik bank og dels fik klippet sit hår.

Politiet har efterforsket kvindens forklaring om, at overfaldet kunne være hævn for en episode på et værtshus i Odense et par uger tidligere, hvor en anden kvinde fik klippet sit hår imod sin vilje, men tippet har ikke bragt afgørende nyt til efterforskningen, fortæller Hvalsøe Hansen.

Tre personer set før overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce