Tre meninger: Luk otte sportspladser eller lad græsset gro?


Tre meninger: Luk otte sportspladser eller lad græsset gro?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådet har besluttet at spare 400.000 kroner på kommunens boldanlæg. For at finde pengene foreslår administrationen enten at lukke otte sportspladser eller undlade at klippe græsset helt så ofte. Hvilket forslag, politikerne vælger, afgøres i næste uge, hvor sagen først behandles i kultur- og fritidsudvalget og derefter i miljø- og teknikudvalget.

1. Allan Thomsen, Borgerlisten
Allan Thomsen

Allan Thomsen er medlem af kultur- og fritidsudvalget.

- Før vi gør noget, er vi nødt til at tage kontakt til klubberne for at høre, hvad udnyttelsesgraden er af de enkelte baner. De baner, der bliver anvendt, er vi også nødt til at vedligeholde, så de er til at spille fodbold på, og de baner, der ikke bliver anvendt, kan vi nedlægge.

- Vi kan ikke bare lukke baner i blinde. Men jeg kan se, at der er nogle baner omkring forsamlingshusene, som ikke bliver benyttet af nogen klubber. Boldbanen ved Kølstrup fungerer i dag som et grønt område, og der er ikke nogen forening impliceret. Den kunne vi godt nedlægge.

2. Jesper Hempler, Socialistisk Folkeparti
Jesper Hempler

Jesper Hempler er formand for miljø- og teknikudvalget.

- Jeg går ikke fuldstændig ind for forslag et eller forslag to. Men jeg går ind for, at vi skal finde de besparelser, som vi har vedtaget, og det kræver, at vi foretager nogle reduktioner på den service, som vi yder.

- Jeg har for eksempel tænkt på, at i stedet for at lukke nogle fodboldanlæg fuldstændigt og sige dem rører vi ikke, så kunne vi lukke nogle fodboldbaner på de enkelte anlæg.

- Eksempelvis i Birkende, hvor de har tre baner, men kun to foldboldhold. De må så klare sig med en bane. På den måde tror jeg, man kunne nå et stykke af vejen.

3. John Eriksen Socialdemokraterne
John Eriksen

John Eriksen er medlem af kultur- og fritidsudvalget.

- Jeg kan ikke følge forslag et. To'eren kan jeg måske gradvis være med til.

- Jeg mangler, at vi har en dialog med klubberne. Vi skal høre, hvad de mener, og om der måske var nogle baner, de kunne frigive. Eksempelvis har Birkende Boldklub tre baner, men de har kun to klubber. De har måske kun behov for to baner til næste år.

- Det er ikke de frivillige, der skal rende rundt og slå græs og holde plænerne. De skal træne børnene, det er det, de er der til.

Tre meninger: Luk otte sportspladser eller lad græsset gro?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce