Tre dage med masser af kultur


Tre dage med masser af kultur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Højskoleforening bag kultur-arrangement

KERTEMINDE: Højskoleforeningen står bag, når Kertemindedagene løber af stabelen den sidste weekend i september. Her vil der over tre dage være mulighed for at deltage i en række forskellige kulturaktiviteter.

Første arrangement finder sted fredag aften den 26. september. Her inviteres både børn og voksne indenfor i Høstgildesalen på Lundsgård, hvor der vil være fællessang under ledelse af Vini Iuel og Morten Just. Valget af sange vil både være for store og små, for der er tale om et arrangement for hele familien. Efter fællessangen er der bålpandekager til alle.

Lørdag er der mulighed for at se film i Kino, sejle med "Rylen" eller tage en byvandring med museumsinspektør Kurt Risskov.

Såvel sejltur som bytur er ganske gratis, og senere på dagen underholder Måle Herrekor på Café Matisse under ledelse af fløjtenist Rune Most.

Arne Middelboe Christensen er teateranmelder ved Information, og søndag formiddag er han gæst - også på Café Matisse. Han indleder samtalen med inspiration i den tekst og prædiken, som sognepræst Kirsten Jørgensen har holdt under gudstjenesten klokken 10.

Midt på eftermiddagen er Kertemindedagene slut, men højskoleforeningen opfordrer gæsterne til at møde op på Johannes Larsen Museet og deltage i den sidste af årets sensommerkoncerter.

Arrangementet finder sted den 26., 27. og 28. september, og tilmelding kan ske til Ole Jørgensen på telefon 23 44 81 21 eller ved at ringe til Lone Terp på telefon 28 38 38 30.

Prisen for at deltage i alle weekendens arrangementer er 300 kroner, men man kan også købe sig ind på enkelte ktiviteter. Læs mere på www.kertemindehojskoleforening.dk/

Tre dage med masser af kultur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce