Travl morgen for brandfolkene


Travl morgen for brandfolkene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo: Der var tale om en udsædvanlig travl formiddag for brandfolkene i Kerteminde. Ikke mindre en tre gange var der gang i de blå blink og hylende sirener - og alle tre alarmer fandt sted inden for halvanden time.

Første alarm gik klokken 9.05, hvor slukningstoget kørte til Lindøværftet, hvor der var kraftig røgudvikling fra en af de pramme, der fragter byggematerialer til sektionerne.

Der var en kraftig røgudvikling fra prammens maskinerum, men viste sig, at røgen stammede fra en utæt udstødning.

Der går sjældent røg uden en brand, siger et gammelt mundheld, men det var ik-ke desto mindre tilfældet ved gårsdagens første udrykning.

Den anden alarm kom umiddelbart efter at brandfolkene var tilbage på stationen.

Omkring klokken 10 var der gået ild i adskillige havehække på Nyhøjen. Kommunens folk havde været i gang med at fjerne ukrudt med en gasbrænder, og her havde gløderne ulmet tre forskellige steder, inden flammerne fik fat. På vej hjem til Kertemide kom dagens tredje alarm. Den var også fra Munkebo - nemlig hos Plejecentret Lindhøj.

- Denne gang var vi lige i baghaven. Som første mand på stedet var jeg fremme, inden alarmcentralen havde nået at kalde alle bilerne ud, siger indsatsleder Iver Due.

Alarmen på Lindhøj var udløst automatik og viste sig at være blind.

Travl morgen for brandfolkene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce