To spillere fra Kerteminde Tennisklub på medaljejagt


To spillere fra Kerteminde Tennisklub på medaljejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Damgaard Qvist blev Fynsmester og Vanessa Timm fik sølvmedalje ved fynsmesterskaberne i indendørs tennis for seniorspillere

Tennis: 17 årige Christian Damgaard Qvist og 18-årige Vanessa Timm repræsenterede i sidste weekend Fruens Bøge Tennisklub ved de fynske indendørs mesterskaber i tennis, afviklet i Marienlyst Tenniscenter.

Der var 15 deltagere i herrerækken. Efter en spændende semifinale og sejr i tre sæt, var der ingen tvivl i finalen, hvor Christian vandt så sikkert som 6-3, 6-0 over Emil Henriksen fra Fruens Bøge.

Vanessa Timm, der for tiden er i en rivende positiv udvikling var i finalen oppe mod favoritten Camilla Flintholm fra Fruens Bøge. Efter en lang udmarvende kamp, hvor begge spillere havde vundet et sæt, måtte Vanessa desværre trække sig efter et vrid i foden ved stillingen 5-4 til Camilla Flintholm

.

Begge spillere har haft deres tennisopvækst i Kerteminde Tennisklub, og begge spillere omtaler Kerteminde Tennisklub med stor respekt. Uden opbakningen fra Kerteminde var ingen af os kommet så langt, udtrykker de samstemmende. For godt fem år siden var tiden kommet til at afprøve mulighederne i en større klub. Det blev Fruens bøge Tennisklub, der fik glæden af medlemsskabet af to seriøse, sympatiske spillere fra Kerteminde.

-Vi træner op til fem gange om ugen i Fruens Bøge. Det var især mulighederne for at træne indendørs i det nye tenniscenter i Marienlyst, der fik os til at skifte, siger de to talenter. Vi har fået de bedste trænere på Fyn, og fået bedre muligheder for at deltage i turneringer andre steder i landet. Selv om den seriøse træning mest foregår i Odense, er det vigtigt for begge spillere at pointere, at de stadig er en del af Kerteminde Tennisklub.

På spørgsmålet om fremtidsmulighederne vil Vanessa i det kommende år udvikle sit tennisspil, deltage i grand prix-turneringer rundt i Danmark, og på sigt gerne nå op i den danske elite.

For Christian Damgaard Qvist rækker målsætningen endnu højere. –Mit mål er så hurtigt som muligt at komme med i udenlandske turneringer og gerne spille mig frem til en professionel karriere.

Snakken med de to flotte, seriøse repræsentanter for det gode tennismiljø i Kerteminde, slutter med, at Ugeavisens medarbejder næsten sikres det første eksklusive interview, når Vanessa eller Christian dukker op i en ATP-turnering i det store udland. (kai)

To spillere fra Kerteminde Tennisklub på medaljejagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce