Hanne Methling bringer forfædrene til live i nye sange og foredrag om jæger- og bondestenalder i kammeret på Mårhøj. Det sker søndag 25. juni.

Martofte: Dybt inde i den store velbevarede jættestue på Mårhøj inviteres publikum på en musikalsk rejse tilbage til både jæger- og bondestenalder. I den cirka 5.200 år gamle stenbygning bringer Hanne Methling forfædrene til live i nye sange og foredrag.

Det sker søndag 25. juni.

Der er to koncerter at vælge imellem, og hver varer en time og tyve minutter. Den ene klokken 13 om jægerstenalder og den anden klokken 15 om bondestenalder.

Deltagerne kan høre om Danmarkshistoriens allerførste tid, stenalderen. Og samtidig kan de opleve en af landets absolut flotteste jættestuer. For Mårhøj er en jættestue fra bondestenalderen - og i en klasse for sig. Kammeret er 10 x 2 meter og med ståhøjde. Især de usædvanligt høje bæresten imponerer. Indgangen er 5,5 m lang, 0,85 m bred og 0,9 - 1,30 m høj, og stuen har plads til 20 tilhørere ad gangen.

Klapstole og lunt tøj kan være en god idé til koncerten i jættestuen på Snavevej. Entré er 60 kroner for voksne og 30 kroner for børn. Der er billetbestilling på 3082 6013./EXP