Terapi og kropsøvelser i Munkebo

Susanne Boa gør klar med nye hold - herunder et særligt for kvinder. Pr-foto

Terapi og kropsøvelser i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkebo: Susanne Boa, som i Munkebo driver enkeltmandsvirksomheden All About People med psykoterapi, mindfulness, gruppeforløb samt kurser på programmet, er ved at gøre klar til de næste aktiviteter.

All About People indleder i Munkebo et otte-ugers mindfulness kursus 7. febryr, og 12. februar går det løs med en personlig udviklingsgruppe for kvinder. Begge forløb er i små grupper på 6-8 personer for at sikre, at der er tid til fordybelse og til hver enkel læringsproces, påpeger Susanne Boa i en pressemeddelelse.

I Munkebo har hun sit eget koncept, "Body & mind in peace", en times afspænding/afslapning for sind og krop, og som foregår hver lørdag kl. 10-11. Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Man møder bare op i afslappet tøj og lader sig guide igennem en åndedrætsmeditation, lidt kropsenergetiske øvelser - ligesom yoga - og til sidst en helt igennem afslappende liggende afspænding, tilføjer hun. Susanne Boas praksis i Munkebo er tilknyttet "Klinikken i Munkebo", hvor også kurserne foregår. Udover Munkebo har hun også klinik i Odense.

- Jeg har været tilknyttet "Klinikken i Munkebo" siden 2013 og har arbejdet på at udbrede kendskabet til min psykoterapi og nu gennem det seneste år også mindfulness - "bevidst nærvær". Heldigvis er den psykiske trivsel ikke længere så stort et tabu, og de fleste ved godt, at psyke og krop hænger sammen og påvirker hinanden, så har man ondt i sjælen, kan man meget let få ondt i kroppen, påpeger Susanne Boa. /EXP

Terapi og kropsøvelser i Munkebo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce