HÅNDBOLD: Herre serie 2 SH-Kølstrup/Rynkeby 17-18

Søndag aften var Kølstrup/Rynkebys herrer på besøg i Svendborg, hvor en flok gennemrutinerede SH-spillere var tæt på at lulle gæsterne i søvn med deres tempoløse spil.

Nu slap de grønblusede med skrækken, men det var kun med god hjælp fra en af hjemmeholdets spillere, at man undgik pointtab. Hjemmeholdet havde nemlig chancen for at udligne med bare 10 sekunder tilbage. Her fik SH tilkendt et straffekast.

Svendborgspilleren sendte efterfølgende bolden i nettet, men heldigvis for Kølstrup/Rynkeby overtrådte skytten, og dermed anerkendte dommerne ikke scoringen. Dermed endte kampen med en smal sejr til Kølstrup/Rynkeby, som derfor topper rækken med fire point for to kampe.

Målmand Stephan Jørgensen leverede en flot kamp i målet, mens Andreas Rasmussen blev topscorer med tre mål. (BEN)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.