Tandlæge opruster i sin klinik

Tandlæge Pierre Hintze, Kerteminde, og tandlæge Grethe Ecklon, Bullerup, har indgået samarbejdsaftale. Det betyder flere patienter på klinikken på Bøghsvej. Foto: Erik Schmidt.

Tandlæge opruster i sin klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tandlæge Pierre Hintze udvider staben på sin tandlægeklinik på Bøghsvej i Kerteminde. Han har indgået en samarbejdsaftale med tandlæge Grethe Ecklon fra Bullerup, som lukker sin klinik.

Kerteminde: Tandlæge Pierre Hintze, der har haft tandlægeklinik i Kerteminde siden 1995, har indgået aftale med tandlæge Grethe Ecklon. Den går ud på at tage sig af hendes patienter, når hun efter 47 år som tandlæge slipper sit faste greb om redskaber og patienter i Bullerup og omegn.

56-årige Pierre Hintze udvider af samme årsag sin medarbejderstab med en ekstra tandplejer og senere med yderligere en tandlæge. I forvejen tæller klinikken i den tidligere købmandsbutik på Bøghsvej to tandlæger, fire tandplejere, tre klinikassistenter og to elever.  

Pierre Hintze overvejede på et tidspunkt at købe Grethe Ecklons klinik, men slog dog tanken ud af hovedet.

- Jeg kredsede lidt om det. Men der var jo ingen, der havde regnet med, at Grethe fortsatte, til hun var 72 år.

Tandlægen tror ikke, at afstanden til Kerteminde vil udgøre et problem for patienterne i Bullerup. Med blot 15 kilometer og masser af p-pladser er det et godt alternativ til at parkere i Odense, ligesom overgangen for patienterne bliver svær at få øje på.   

- Vores forestilling om at ordne tænder er ikke så meget anderledes end Grethes, bemærker Pierre Hintze. /EXP

 

 

 

Tandlæge opruster i sin klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce