Tag stilling til sagens kerne


Tag stilling til sagens kerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LOKALDEBAT Af Børge Sørensen Munkebo Lokal TV (forkortet af red.)

I Fyens Stiftstidende den 22. juli sidder Karlpeter Schmidt igen og piller i sin egen navle.

Karlpeter - som tidligere anført: du er såmænd en hyggelig fætter at snakke med, men dig og en skrivemaskine! Det er en farlig cocktail! Begynd på noget fornuftigt - grav have, mal huse - èt eller andet.

Når jeg nu er i gang,så vil jeg gerne fortælle om formålet med vores udsendelse. Jeg mener, at vi som lokal tv skal blande os, når offentlige myndigheder kvajer sig. Det være sig kommunen, plejesektoren eller i dette tilfælde menighedsrådet.

Når vi sløjfer alle bortforklaringerne, så drejer det sig om et gammelt misligholdt hus fra 1842. Ikke bevaringværdigt, ikke fredet. Købt for cirka 350.000 kroner. Efter renoveringen ryger det op på måske 1,5 millioner kroner. 70 kvadratmeter - UDEN de sædvanligt dyreste rum i et hus - nemlig badeværelse og køkken!

Så kan Karlpeter komme med alle sine bortforklaringer om, at pengene stammer fra kirkens jord. Faktum er, at menighedsrådet skal låne pengene i provstiet, betale dem tilbage over 10 år - med renter! Og det er os borgere, der kommer til at betale dem. Kig på interviewet èn gang til - formanden for menighedsrådet siger det selv!

Jeg er klar over, at ord som "frivillig standup komiker, mikrofonholder, blabrende idiot" er for intet at regne for det, der venter mig nu!

Men - Karlpeter - selv om jeg er amatør, så tror jeg, at en masse her i byen godt ved, at jeg nok kan formulere mine spørgsmål selv. Jeg tror også, at mange her i byen ikke anser mig for at være komplet idiot. Blot kunne jeg ønske, at flere tog stilling til sagens kerne.

Tag stilling til sagens kerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce