Tag i sommerskole

Fem lokale kulturinstitutioner, bl.a. Vikingemuseet Ladby, er gået sammen om sommerskoletilbuddet i Kerteminde Kommune i uge 32. Foto: PR

Tag i sommerskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt sommerskoletilbud til ferieramte børn i Kerteminde Kommune - Sommersjov Sommerskole foregår i uge 32 og fem institutioner i kommunen står for afviklingen af hver deres dag i ugen.

Kerteminde: Det er med spænding, at fem af Kerteminde kommunes kulturinstitutioner nu har åbnet for tilmeldingen til det, der skal blive den første af forhåbentlig mange års ret specielle sommerskoler for børn i området.

Her er der nemlig ikke tale om en uge med fodbold eller musicalteater. I stedet sommerskolen et tilbud til de børn, der finder glæde i både naturen, dyrene, kreative udfoldelser, leg og historier.

Det er Fjord & Bælt, Anexet ved Lundsgaard, Johannes Larsen Museet, Kertemindebibliotekerne og Vikingemuseet Ladby, der hver især har sammensat et helt dagsprogram for børn og samlet det hele i én uge for børn på 3.-4. klassetrin.

Spændende program

- Vi har lagt meget tid og energi i at sammensætte programmet, hvor vi lærer fra os og give børnene oplevelser og nye kundskaber med hjem, siger biolog Ditte Bølle Jespersen fra Fjord & Bælt centeret.

En dag på Johannes Larsen Museet byder bl.a. på dragebygning og havmaling, Vikingemuseet Ladby inviterer med om bord på Ladbyskibet, biblioteket har hyret en stopmotion animator til at undervise børnene i filmproduktion, Anexet har planlagt en hel dag i skoven med bålmad, vandløbsundersøgelse, træklatring m.m., og på Fjord & Bælt skal dyrene fodres, krabberne fanges og livet i strandkanten undersøges.

Sommerskoleklassen får en fast medarbejder tilknyttet, der følger børnene rundt på alle fem steder. Hver dag foregår sommerskolen kl. 8-15 mandag til fredag i uge 32.

Det fulde program, de praktiske detaljer og tilmeldingsblanketten kan findes på Visitkertemindes hjemmeside.

Tag i sommerskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce