HÅNDBOLD: Fynsseriekval damer Hindsholm-Haarby 17-18 (6-8).

Hindsholm var tæt på sine første point på hjemmebane i fynsseriekvalen, men heldet svigtede dem i den spændende slutfase og de måtte se gæsterne vinde 18-17.

I kampens start lignede det ellers en overkommelig opgave for Haarby med en føring på 5-2 efter en periode, hvor hjemmeholdets forsvar virkede overmatchet. Da Hindsholm samtidigt ikke forstod at udnytte chancerne i angrebet, så lignede det et klart nederlag. Specielt Maibritt Lorentzen, som slet ikke kunne finde formen denne søndag, brændte nogle store chancer i denne periode. Men pludselig begyndte den debuterende målmand Anne Dorthe Rasmussen at få fat i gæsternes afslutninger og det gav nogle lette mål på kontraangreb og så var der udlignet til 6-6. Et par gode langskud sikrede dog Haarby føringen ved pausen.

Også i anden halvleg startede gæsterne bedst men som før pausen kæmpede Hindsholm sig tilbage i kampen. Chancen for at komme på uafgjort var der flere gange, men desværre blev den sløset væk med et par dårlige afleveringer på kritiske tidspunkter. Det straffede Haarby med scoringer på langskud. Alligevel lykkedes det for Hindsholm af fighte sig tilbage i kampen, så Jannie Pedersen havde chancen for at udligne i slutfasen. Desværre sendte hun straffekastet på stolpen og misbrugte dermed chancen for at udligne til 18-18. Trods flere angreb til begge hold blev der ikke scoret yderligere og gæsterne vandt dermed knebent med 18-17.

Målscorere: Janni Pedersen og Ditte Andersen 5, Camilla Bergholdt 3 samt Maibritt Lorentzen, Ida Jørgensen, Mathilde Gommesen og Bibi Foged 1. (BEN)