Systematisk ødelæggelse

Hele husets stueetage var fyldt med glasskår, da Anne Andersen og Michael Hindsgaul vendte hjeme nytårsdag. Bilen og campingvognen havde hærværksfolkene også raseret.
Foto: Robert Wengler

Systematisk ødelæggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KNUST: Familie vendte hjem til et hus med knuste ruder, ødelagt bil og campingvogn

LADBY: Den landlige idyl blev knust nytårsnat i Ladby.

Mens Anna Andersen og Michael Hindsgaul festede med gode venner i Kerteminde Roklub blev deres hjem i Ladby raseret af hærværksfolk. Samtlige ruder i stueetagen blev knust med fyrværkeri, sten, flasker og brændestykker.

Den systematiske ødelæggelse ramte også familiens ene bil og campingvognen. Alle ruder i bilen var slået ind, bl.a. ved hjælp af en havekrukke, mens et enkelt af campingvognens vinduer blev skånet.

- Det må være psykopater, der laver den slags, mener Michael Hindsgaul, der må forudse en større regning for ødelæggelserne, hvis ikke det lykkes for politiet at finde frem til gerningsmændene. Således er der ingen kaskoforsikring på den raserede bil.

Hærværket blev først opdaget op ad dagen, fordi Anna Andersen og Michael Hindsgaul efter festen i roklubben havde overnattet hos nogle venner i Kerteminde.

- Det værste var, at min datter tog først hjem og opdagede ødelæggelserne. Da hun ringede, troede jeg, at hun lavede sjov med os - men da hun begyndte at græde, var jeg klar over, at det var alvor. Hun er trods alt 17 år, siger Anna Andersen.

Overalt i husets stuetage lå der knust glas efter hærværksfolkenes hærgen. På et af de knuste vinduer viste krudtslammet, at glasset var blæst ind med fyrværkeri.

Ruden ved siden af var smadret med en sten, der var fløjet tværs gennem stuen og havde ramt den modsatte væg.

Brænde som kasteskyts

I andre vinduer lå der grønne flaskestykker imellem de knuste termoglas og i et andet tilfælde var et brændestykke blevet brugt som kasteskyts.

- At sådant et hærværk skulle ramme os, fatter jeg overhovedet ikke. Vi har ingen uvenner, men tværtimod mange venner, understreger Michael Hindsgaul.

Udsagnets rigtighed blev tydeligt understreget af de mange, som nåede at komme forbi løbet af nytårsdag.

De kom med både opmuntring og tilbud om praktisk hjælp. Samt naturligvis med tilbud om husly, indtil huset er gjort beboeligt igen.

Systematisk ødelæggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce