Kerteminde: Måske var det den kendte kok, Claus Holm, der gjorde hele forskellen. I hvert fald var 250 mennesker, der torsdag aften gik i Superbrugsen i Kerteminde efter lukketid for at deltage i brugsens gourmet-aften mod kun 100 sidste år, hvor der ikke var nogen Claus Holm, der tryllede med hakket oksekød og snittede grøntsager.

Aftnen var planlagt og styret af 15-20 unge trainees - det vil sige kommende ledere i Coop, der skulle øve sig, og de havde sammensat en aften, hvor gæsterne blev budt på en stribe af lækkerier - selvfølgelig fremstillet af varer, man kan købe i butikken, så man selv kan gøre dem kunsten efter.

Der var med garanti ingen, der gik sultne hjem, for der blev ud over Claus Holms lækkerier disket op med med bl.a. gullashsuppe, grillede ribben, cheddar med chutney, og is samt kaffe med flødeboller til dessert. For slet ikke at tale om, at man kunne tage sig en tår vin eller øl til.

De unge trainees, der arrrangerede aftnen, styrer Superbrugsen i næste uge. (ström)

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.