Stor succes: 558 deltog i kommunal julefrokost i Kerteminde


Stor succes: 558 deltog i kommunal julefrokost i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julefrokosten skulle blandt andet ryste medarbejderne sammen, så de var mere rustet til at løse opgaver på tværs af fagligheder.

Kerteminde: Kertemindes skolelærere, parkarbejdere, pedeller og administrative medarbejdere, var fredag den 1. december samlet i Kerteminde Hallen til stor, fælles julefrokost.

Tidligere har de enkelte afdelinger i kommunen hver især afholdt julefrokost, men i år besluttede medarbejderudvalget, at alle på tværs af arbejdsområder skulle feste under samme tag.

- Det var en stor succes og mon ikke, der kommer endnu flere med næste år, siger kommunaldirektør Tim Jeppesen, der håber, at arrangementet bliver gentaget.

558 deltog, og det er næsten en tredjedel af alle de kommunale medarbejder i Kerteminde. Det er et flot tal, når man sammenligner med deltagelsen ved de lokale julefrokoster tidligere år, fortæller Tim Jeppesen.

- Alle er rigtig glade for den store deltagelse, siger han.

Det sociale er vigtigt

Da Kerteminde Kommune for et par år siden fik en ny organistation, blev mange medarbejdere flyttet rundt. Et af målene med ændringen var, at organisationen skulle blive bedre til at løse opgaver på tværs af afdelinger og færdigheder. Og når man skal løse opgaver sammen, er det derfor vigtigt at komme hinanden ved og lære hinanden at kende, mener Tim Jeppesen.

- Vi tænkte, at en julefrokost måske kunne være med at understøtte den ambition. Det er ret vigtigt, at man har andet end det faglige sammen, siger han.

Da der ikke er meget luft i de kommunale budgetter, måtte medarbejderne selv punge ud ved årets arrangement, der blev betalt af brugerbetaling og salg af drikkevarer.

- Der var der selvfølgelig nogen, der mente, at det var en forringelse. Men når vi talte om det, tror jeg, alle godt kunne se, at det var en fornuftig måde at gøre det på, siger Tim Jeppesen.

Julefrokosten begyndte klokken 17:30, hvor borgmester Hans Luunbjerg bød velkommen. Efter de sidste retter var fortæret, bød et band op til dans.

Stor succes: 558 deltog i kommunal julefrokost i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce