Stor skoleklasse frygtes spoleret


Stor skoleklasse frygtes spoleret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DALBY: Tre forældre med børn i den store børnehaveklasse - med 27 elever - på Hindsholmskolen er stærkt utilfredse med Børne- og Kulturforvaltningen i Kerteminde. Og særligt nervøse for, at deres børns fremtidige skolegang bliver spoleret.

De tre forældres nervøsitet skyldes, at kommunen overvejer at spare på tildelingen af ekstra-timer til klasser med over 18 elever. Det kan betyde, at klassen i stedet for 14 timer med dobbelt lærerdækning kun vil få seks timer.

De tre forældre, Peter H.Rasmussen, Helle Christiansen og Berit Jensen, henvendte sig allerede den 10. april til kommunen, fordi de var utilfredse med, at forvaltningen havde sagt nej til indskrivning af elever, som ikke boede i Hindsholmskolens distrikt.

Begrundelsen for at undgå flere elever var, at man med over 28 indskrevne ville være nødt til at dele klassen i to.

Måneder om at svare

Selv om brevet fra forældrene blev modtaget allerede midt i april, fik kommunens børne- og kulturchef Jens M. Iversen først svaret den 24. juli.

Dette svar sendte han til skolen med anmodning om, at det blev ekspederet videre til hele forældrekredsen, men forældrene fik det først på børnenes første skoledag.

- Det synes vi er stærkt utilfredsstillende. Til gengæld var vi glade for svarets indhold, nemlig at en klasse af denne størrelse ville få to lærere på i godt halvdelen af timerne, siger Berit Jensen.

Desto større er frustrationen over det administrativt udarbejdede sparekatalog for 2004 med forslag om at reducere disse ekstratimer.

Stor skoleklasse frygtes spoleret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce