Kerteminde: Steffen Jensen er TV2's mellemøstkorrespondent, der er bosat i Jerusalem. Onsdag den 15. november kan du høre ham holde foredrag på Anexet på Lundsgaard Gods.

Foredraget, som korrespondenten, der har læst arkæologi, Mellemøststudier og til sidst journalistik, denne aften vil holde, er hans mest populære. Det tager afsæt i den aktuelle situation i Mellemøsten - en region i verden, som er fascinerende, og som påvirker vores verden - både på godt og ondt - om det så er i form af stigende oliepriser, terror eller flygtningestrømme. Vi hører hele tiden om Mellemøsten, men det er et område, som de færreste af os forstår.

Steffen Jensen vil forsøge at rydde op i tingene, give ny baggrund og perspektiv for forståelsen af Mellemøsten, men han kommer også til at gøre deltagerne forvirrede på et højere niveau.

Foredraget begynder klokken 19 og varer til klokken 21. Du skal huske at købe en billet, hvis du gerne vil lytte med. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.