Marslev: Lige som meteorologerne begynder at true med rigtig vinter og sne og storm, går arbejdet med et bygge et nyt børnehus i Marslev i gang.

På mandag den 22. januar er der første spadestik til den 420 kvadratmeter store børnehave, der bygges som en arm på den bageste ende af skolen.

Det nye børnehus bliver udstyret med to grupperum, der får hver sin indgang og toilet. Vel at mærke indgange på bagsiden af børnehaven ud mod den indhegnede legeplads.

- Det er praktisk med indgang og toilet fra legepladsen, så børnene ikke behøver ind gennem grupperummet, når de er ude og lege, men lige skal ind og tisse, forklarer leder af børnehaven, Jytte Mehr.

På forsiden af børnehaven bliver en knaldorange hovedindgang, men det er altså ikke meningen, at den skal bruges om morgenen. Det skal til gengæld de to vinkevinduer på forsiden - ud mod p-pladsen - hvorfra børnene kan give forældrene et sidste farvel-vink.

Børnehaven forventes at stå klar til indvielse til december. (ström)

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.