Sommersjov sommerskole i Kerteminde

Sommersjov Sommerskole i Kerteminde er fem dage med yderst forskellige aktiviteter målret 9-11 årige børn. Arkivfoto Ard Jongsma / Still Words

Sommersjov sommerskole i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem kulturinstitutioner er gået sammen om aktivitetstilbud i uge 32

Kerteminde, Munkebo og Ladby: Fjord&Bælt, Vikingemuseet Ladby, Johannes Larsen Museet, Annexet Ved Lundsgaard og Kerteminde Bibliotekerne er gået sammen med VisitKerteminde og Kerteminde Cityforening om en sommerskole, som holdes fem forskellige steder i Kerteminde Kommune i uge 32.

Tilbuddet er målrettet børn i alderen 9-11 år og vil hverdag foregå klokken 8-15. Der vil være plads til 25 deltagere.

Fjord&Bælt

Mandag skal børnene til Fjord&Bælt, hvor de bl.a. vil lære om hvaler og hajer, se på fodring af dyr og gå på udforskning på stranden.

Munkebo Bibliotek

Tirsdag går turen til Munkebo Bibliotek, som om formiddagen bliver til kreativt værksted, hvor børnene kan sy bamser i filt, male, lave en perleplade og folde et bogpindsvin.

Senere skal børnene lave en animationsfilm, inden de skal spille brætspil den sidste tid.

Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet tager imod børnene om onsdagen, som byder på dragebygning, maling af havbilleder og formning af voksskulpturer.

Lundsgaard Gods

På eventyr i Lundsgaardskoven er overskriften for torsdagens aktiviteter. Børnene skal bl.a. finde vild mad i skoven, skyde med bue og pil, lave deres egene frokost over bål og lege natur- og klatrelege.

Vikingemuseet

En dag i Ladbykongens rige, kalder Vikingemuseet Ladby fredagens aktivitet. Børnene skal ikke bare lære om vikinger, de skal også slås som vikinger og spise som vikinger, ja og lære om ravne.

Det koster 1250 kroner pr. barn at deltage i sommerugen. /EXP

Sommersjov sommerskole i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce