Sommer, sol og strandhåndbold


Sommer, sol og strandhåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Cirka 1000 håndboldglade brugte lørdagen til at spille håndbold på Nordstranden i Kerteminde.

Stævnet blev af en af turneringslederne, Peter Bisgård betegnet som verdens største enkeltdags-stævne med spil på 16 baner hele dagen.

Stævnet var opdelt i et børne- ungdomsstævne for fynske hold, hvor de bedste hold kunne kvalificere sig til finalestævnet senere på sæsonen, og på de sidste fire af de 16 baner var det seniorspillere, fra GOG, Nyborg, Stjernen med flere, der afgjorde en turneringsrunde i deres respektive rækker.

- Masser af fart på spillet, spektakulære scoringer og et enkelt spil, hvor alle kan være med blot ved at kunne kaste og gribe, forklarer Peter Bisgård fra FHF tilstrømningen til stævnet.

Bold på en anden måde

- At være sammen med veninderne, at lave sjove mål, at kaste sig rundt i det bløde sand, og prøve at spille håndbold på en anden måde, supplerede Kerteminde-juniorpigerne, Pernille Dyppel og Kathrine Brødsgård med jubel i stemmerne. Nordstranden i Kerteminde blev ligeledes betegnet som det perfekte spillested, og fra Fyns Håndbold Forbunds side var der meget store roser til arrangørerne fra den lokale håndboldklub i Kerteminde, hvor Thomas Nissen med støtte af Peter Due og Gitte Løgstrup havde samlet omkring 100 frivillige hjælpere til at skabe et arrangement, som en jysk håndboldleder på dagen udtrykte meget stor respekt for.

Men det var også en dag med solskin, bare piger i bikini og unge mænd, der viste musklerne frem.

Sommer, sol og strandhåndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce