Slut med musik på skibet "Gitte"


Slut med musik på skibet "Gitte"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Efter godt og vel to ugers eksistens er de daglige koncerter på restaurationsskibet "Gitte" ved restaurant "Gittes Fiskehus" stoppet.

Det skyldes intern uenighed mellem initiativtageren Birthe Boock og restauratør Helge Jacobsen, der stillede skibet til rådighed hver aften fra klokken 22.

- Vores intentioner var gode nok, og det har da også vist sig, at der eksisterer et behov for musikalsk underholdning i Kerteminde. Men da det kom til stykket, viste det sig, at Birthes og min kemi desværre ikke passede sammen, siger Helge Jacobsen.

"Spillet" fortsætter

Birthe Boock beklager også, at musikstedet lukker. Men forsøget har givet hende så meget blod på tanden, at hun vil fortsætte musikforeningen "Spillet", som stod for koncerterne, og finde et andet velegnet sted at holde koncerterne.

- Det er ærgerligt, at musikken på skibet stopper. Men omvendt har jeg fået vished for, at idéen er god nok. Og jeg har fået en utrolig opbakning både fra musikere og gæster. Faktisk var der fuldt hus de fleste aftener, og vi har fået 400 medlemmer af musikforeningen - det vil sige, at 400 forskellige gæster har været ombord. Så jeg er blevet tændt og vil nu arbejde på at få et andet spillested i Kerteminde etableret, fastslår Birthe Boock.

Slut med musik på skibet "Gitte"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce