Skovpavillonen er med i ny mødetjeneste

Skovpavillonen i Kerteminde kan findes på den nye tjeneste på nettet, gaest.com. Privatfoto.

Skovpavillonen er med i ny mødetjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mødebranchens svar på Airbnb er nu i Kerteminde. Skovpavillonen er med på gaest.com.

Kerteminde: Skovpavillonen hos Danhostel i Kerteminde er et blandt mange mødelokaler over hele landet, som popper up på den nye tjeneste Gaest.com. Den er mødelokalernes svar på Airbnb, hvor man allerede nu kan vælge blandt hundredvis af spændende lokaliteter.  

 - Der sker noget, når mødet foregår i uvante og inspirerende rammer. Og vi vil gerne slå et slag for, at der holdes langt flere og langt mere spændende møder, siger Anders Mogensen, der er direktør og co-founder af Gaest.com.

Han fortæller, at der kan bookes over 400 forskellige steder i Danmark på nuværende tidspunkt -  fra traditionelle mødelokaler til de helt unikke og anderledes lokaliteter. 

 

 

Fra rå bunker til store hoteller

Det er alt fra store hoteller til mindre udbydere, der stiller deres lokaler til rådighed gennem Gaest.com. Og ligesom Airbnb med stor succes har ændret den måde, vi overnatter på, er Anders Mogensen ikke i tvivl om, at konceptet kan være med til at ændre mødekulturen i Danmark.

 - Først og fremmest er det let at finde nogle utraditionelle rammer, hvor alle forhold er kvalitetstjekket. Og dertil er det en fordel, at man kan leje lokalerne på timebasis, så man ikke behøver binde sig for hele og halve dage, men blot kan nøjes med et par timer, forklarer Anders Mogensen. 

Gaest.com blev lanceret i januar 2017 med cirka 500 forskellige mødelokaliteter over hele landet. Hjemmesiden samler alle tilgængelige mødelokaler på tværs af store hoteller og mindre udbydere. Fra store eksklusive mødelokaler til en gammel, rå bunker på vestkysten. (pcb)

Skovpavillonen er med i ny mødetjeneste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce