Skolen går i aktion


Skolen går i aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De utilfredse forældre fra Rønninge kan vente hurtige initiativer fra Langeskov Skole i forhold til busbetjeningen. Det lover skoleinspektør Mogens Christiansen.

- For det første vil vi lave en bedre vejledning om forholdene. Samtidig vil den bus, som børnene skal stige om til, blive tydeligt mærket med et stort dyremotiv, siger han.

Mogens Christiansen lover også, at skolen vil være opmærksom på, at børnene efter skoletid sendes af sted, så de med sikkerhed kan nå bussen klokken 14.03.

Fra forældrenes side fremføres det også, at morgenbussen fra Rønninge lige så godt kunne køre direkte til Pilen og derfra til Bakken. Så slap de yngste børn for at stige om.

- Det forslag har vi også haft fra skolens side, men det fik vi afslag på. Men på baggrund af klagerne vil vi spørge en gang til, siger Mogens Christiansen, der i øvrigt oplyser, at man siden juni har haft flere møder med et entreprenørfirma om mulighederne for at forbedre trafikforholdene ved Pilen.

- Vi er nået til, at vi nu skal have et tilbud på, hvad det vil koste at lave, siger han.

I øjeblikket er det ifølge teknikerne umuligt at få en bus frem til Pilen. Men selv om det måske ændres, så er Mogens Christiansen ikke sikker på, at busruterne lægges om:

- Uanset om forholdene forbedres, så vil morgentrafikken omkring skolen stadig være kaotisk. Derfor er der både forældre og medarbejdere, der foretrækker den sikre afsætning af børnene ved Kræmmerhuset, understreger skoleinspektøren.

Skolen går i aktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce