Tre mænd skal tirsdag fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense. De sættes i forbindelse med et overfald i Kertinge Bygade den 1. oktober.

Den 1. oktober sidste år blev en 25-årig mand skudt og overfaldet med køller på Kertinge Bygade i Kølstrup.

Fyns Politi har nu efter længere tids efterforskning anholdt tre mænd, der sættes i forbindelse med skudepisoden.

Mændene, der alle har tilknytning til banden Gremium, skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense tirsdag kl. 11.

Anklageren i sagen, Kirsten Flummer, ved ikke, hvordan det 25-årige offer for overfaldet har det på nuværende tidspunkt, men oplyser til Fyens.dk, at han, ifølge en lægeerklæring, ikke får varige mén.

Det forventes, at retsmødet holdes for lukkede døre, og Fyns Politi har derfor ikke yderligere kommentarer til sagen, oplyser det i en pressemeddelelse.

Umiddelbart efter overfaldet oplyste Fyns Poliit, at det ikke mente, der var tale om organiseret banderelateret kriminalitet.

  • Michael Bager

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktion i Odense. Jeg skriver både til Fyens.dk, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har tidligere været mad- og boganmelder på avisen, arbejdet som webjournalist og været nyhedsredaktør på den tidligere radio Klubben i Fynske Medier, Jeg bor i Odense med min datter.

Mere om emnet

Se alle
1
Skudt i benet: Politi søger vidner til tæskeholds-overfald i Kølstrup

Skudt i benet: Politi søger vidner til tæskeholds-overfald i Kølstrup