Skiltetvist i Kerteminde: - Det er ikke mit problem

36-årige Fadi Kiki flygtede i 2011 fra krigen i Syrien med sin kone og to børn. I 2015 købte han Den Italienske Isbutik i Kerteminde, og i 2016 udvidede han forretningen med endnu en isbutik i Odense. Foto: Louise Koustrup

Skiltetvist i Kerteminde: - Det er ikke mit problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fadi Kiki er ejer af Den Italienske Isbutik i Kerteminde, og han vil ikke have Folkekirkens Nødhjælps skilt stående foran sin butik, selvom skiltet har stået der siden 2005.

Hvorfor vil du ikke have, at Folkekirkens Nødhjælps skilt står på torvet, hvor det har stået siden 2005?

- Fordi det er min plads, og det er ikke mit problem, hvor deres skilt skal stå.

Tror du, der er nogen, der undlader at købe is i din butik, fordi der står et skilt fra Folkekirkens Nødhjælp?

- Ja, der er mange mennesker, der kommer og siger: - Hvorfor står det skilt foran din butik. Vi har tre skilte, så der er ikke plads til deres.

Men er det ikke vigtigere at være god ved sine naboer, end at gå op i om der står et lille skilt fra Folkekirkens Nødhjælp ved din butik?

- Vi vil gerne være gode naboer. Det er bare forvirrende, at de sætter det lige ved siden af min butik, for alle mennesker, der kommer kørende, de tænker, hvor er isbutikken henne, når de ser skiltet.

- jeg har foreslået, at de kan sætte deres skilt op ved siden af banken i stedet for. Der er god plads til dem, og de forstyrrer ikke vores skilte, og banken har sagt, skiltet gerne må stå på deres side.

Er det fordi,du er muslim, at du ikke vil have, at der står et skilt fra Folkekirkens Nødhjælp foran din butik?

- Nej, men ham fra kirken han er racist. 100 procent. Fordi han gik ind i butikken og snakkede dårligt om os foran alle kunderne. Han sagde, at han ville lukke butikken og ringe til politiet, og han sagde det virkeligt højt lige foran kunderne, og dem der stod i butikken, de blev bange, og de gad ikke arbejde i butikken.

Skiltetvist i Kerteminde: - Det er ikke mit problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce