Skal kommunen fortsat støtte Fjord&Bælt?: Læserne har stemt

Forslaget om at stoppe støtten til Fjord&Bælt har skabt megen debat. Arkivfoto: Robert Wengler

Skal kommunen fortsat støtte Fjord&Bælt?: Læserne har stemt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forslaget om at stoppe støtten til Fjord&Bælt har skabt stor debat. I afstemningen på fyens.dk mener et flertal indtil videre, at kommunen fortsat skal støtte centret.

Kerteminde: Forslaget fra DF og Knud Ahrnkiel om at nedlægge Fjord&Bælt har skabt stor uenighed og debat på facebook og på fyens.dk. Fredag eftermiddag havde i alt 707 givet deres mening til kende på fyens.dk, til spørgsmålet om Kerteminde skal blive ved med at støtte Fjord&Bælt.

59 procent har stemt ja til at kommunen fortsat skal støtte Fjord&Bælt, mens 41 procent har svaret nej.

På facebook er der kommet mange kommentarer til forslaget. Blandt andet skriver Lise Bille Byriel:

- Det vil være et selvmål af rang - Kerteminde får mange besøg udefra på den konto - bl.a. skoler som bruger byen som base for lejrskoler. Jeg var med to piger på 4 og 5 i går, og da jeg spurgte, hvor vi skulle hen i det fine vejr sagde de Fjord&Bælt - ikke Johannes Larsen!

Mens andre er enige i, at pengene kan bruges bedre.

- Hvis din virksomhed ikke kan tjene penge, så lukker man automatisk - men hvis det giver overskud, så behøver man vel ikke et kæmpe tilskud. Og så kender jeg flere ældre, der ville elske at få den hjælp de fortjener. (red.) Synes dem, der bor i Kerteminde, er vigtigere end marsvin eller vikinger - hvis der ikke er penge til begge dele, skriver Tina Torndal Friis.

Også et konstruktivt forslag er kommet blandt de mange kommentarer.

- Måske skulle man tænke lidt kreativt og få koordineret Fjord og Bælt med andre naturoplevelser, der også indeholder et stort element af uddannelse i naturkendskab. (red.) Hvis Fjord og Bælt bliver en del af hele Fyn, må flere kommuner og måske endda fonde kunne indse det fornuftige i at bevare institutionen (red.), skriver Jørn Mortensen.

Du kan stadig give din stemme og din mening til kende på fyens.dk.

Skal kommunen fortsat støtte Fjord&Bælt?: Læserne har stemt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce