Sejrsbrøl hos Bevaringsforeningen i Kerteminde

Bevaringsforeningen havde borgerne med i spørgsmålet om byggeri på havnen. Privatfoto

Sejrsbrøl hos Bevaringsforeningen i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kerteminde. Der var stor glæde i Bevaringsforeningen i Kerteminde på generalforsamlingen forleden. For foreningens arbejde for at påvirke udviklingen på havneområdet har båret frugt. Formanden, Karin Meisl, ridsede forløbet op:

- Der har været mange borgermøder med klare konklusioner om, at borgerne kun ønskede området bebygget med "boliger i begrænset omfang". Trods dette droppede et flertal i byrådet alle borgeres ønsker og konklusioner. Man fik efterfølgende udarbejdet en havneplan med et betragteligt antal boliger i op til fire etagers boligblokke.

- Heldigvis havde borgerne det sidste ord i den sag via kommunalvalget. Der er ikke længere flertal i det nye byråd for havneplanen, og man har nu vedtaget at droppe det meste af den omfangsrige havneplan. Inden man går videre, diskuterer man, om der skal udarbejdes en kulturarvsmasterplan, sagde hun. For at være med til at påvirke resultatet af valget arrangerede Bevaringsforeningen et vælgermøde en uge før valget. Emnet var begrænset til de politiske partier og kandidaters holdning til udviklingen på havnen. Nærmere bestemt de havneplaner, som Bevaringsforeningen havde protesteret kraftigt imod. - Det var bemærkelsesværdigt, at de partier, der på vores borgermøde gik 100 % ind for de fremlagte og vedtagne planer, tabte stor vælgertilslutning til valget. Venstre gik betragteligt tilbage, og Kerteminde Listen fik slet ikke genvalgt kandidater, nævnte Karin Meisl, som senere blev genvalgt til bestyrelsen, lige som Klavs Jessen. /EXP

Sejrsbrøl hos Bevaringsforeningen i Kerteminde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce