I 2017 åbner Great Northern. Avisens fotograf har været i luften for at smugkigge.

For det utrænede øje kunne det ligne en nedlagt grusgrav, men det er i virkeligheden en golfbane af international topklasse, der er ved at blive anlagt i udkanten af Kerteminde.

Med masser af vand og udsigt til store naturoplevelser. Avisens fotograf John Fredy har taget turen i et sportsfly over banen, og Jesper Schmitz, der er direktør for Great Northern lover, at der er meget at se frem til i 2017:

- Når vi åbner til næste år, så bliver det en bane, der kommer til at give genlyd i hele Europa, forklarer Jesper Schmitz.

I øjeblikket er cirka 25 håndværkere i færd med at bygge klubhuset, og 50 arbejdere er i gang ude på banen. Det antal kommer dog til at stige de kommende måneder i takt med, at vejret bliver varmere og mere stabilt. 12 af hullerne er så småt ved at være færdige, men endnu mangler der at blive sået græs på de sidste seks. Og så er der alle detaljerne, som træer der skal plantes, en bro, der skal bygges færdig, og bunkerne der skal fyldes med forskellig slags sand.

- Det er en milepæl, når vi får sået det sidste græs, men ellers er det her i foråret, vi får afsluttet de sidste store hurdeler.

- Det er nu resultaterne begynder at komme, og vi er vildt begejstrede over det vi ser på banen. Det giver en ro og en tro på, at det skal lykkes, siger Jesper Schmitz.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på Kerteminde-redaktionen med ansvar for både de yngste og de ældste. Det vil sige kommunens daginstitutioner, skoler, socialt udsatte børn og unge samt ældreplejen.

Mere om emnet

Se alle
Hvis du har pengene: Bliv den første til at spille golf på Great Northern

Hvis du har pengene: Bliv den første til at spille golf på Great Northern

Ulykke på Great Northern: Tysk firma skal straks rette op

Ulykke på Great Northern: Tysk firma skal straks rette op

Ulykke på golf-byggeplads: 35-årig mand er lagt i kunstig koma

Ulykke på golf-byggeplads: 35-årig mand er lagt i kunstig koma