Sans på festivalen


Sans på festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Publikum får brug for sanserne ved kirsebærfestivalen. Programmet for de tre dage er færdigt

KERTEMINDE: Det er fjerde gang, at det skal flyde med kirsebæroplevelser i Kerteminde. Programmet til årets Kirsebærfestival er netop udkommet, og det er et synligt bevis for, at festivalen udvikler sig år for år.

Det er det mest omfattende program endnu, og der bliver spillet på alle sanser.

For høresansen er der koncerter med Moonjam, Marie Carmen Koppel, pianist Mikkel Torup, Vigga Bro og bandet Get a Prince.

Nis Boesdals velkendte stemme lyder, når årets kirsebærkage skal kåres. Den nykårede danske mester i fortællekunst, Anette Jahn, optræder i Andreasens Købmandsgård, og Sebastian Klein, hvis stemme også er behagelig at høre på, underholder børnene.

Der kan smages på både surt og sødt i løbet af festivalens tre dage. Som sædvanlig bydes der på kirsebær, når "Rylen" i selskab med kirsebærpigerne lægger til ved havnen fredag den 18. juli.

Der er fødevaremarked om lørdagen på Torvet, og rundt om i byen er der tilbud på diverse kirsebærkager og -kræs. Der er snapse og likørkonkurrence - her er Nis Boesdal igen manden med mikrofonen - og på parkeringspladsen bag Kino er der lørdag prøvesmagning på forskellige mejeriprodukter.

Øjnene kan komme på oplevelsesrigt overarbejde, hvis turen går til siloen på havnen, for her er der kunstudstilling. Der er flere end 50 lokale kunstnere, der viser resultaterne af deres fantasi og fingerfærdigheder frem. Der er opvisning i folkedans, og medlemmer fra Kerteminde Vandskiklub er på brædderne i vandet ud for siloen.

Der bliver også rig lejlighed for at komme til at bruge lidt kræfter. Der er byvandringer med guide, og familien indbydes til kirsebærløb, gamle lege i museumshaven og spyttekonkurrence.

Hele programmet for festivalen, der begynder den 18. juli og varer tre dage, kan ses på www.kirsebaerfestival.dk

Sans på festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce