Fra den 10. marts er det igen muligt at spise i Saltings Madhus på Torvet

Kerteminde: Hele det gamle personale, der var med i Saltings Madhus indtil det gik konkurs i september, står på næste torsdag, den 10. marts klar til at byde gæster velkommen i restauranten igen.

Johannes Salting, der indtil et brækket ben sidste forår satte en stopper for hans virke i køkkenet i månedsvis, var både kok og restauratør, må nu i en overgangsperiode nøjes med at være kok, medens det er ejendommens ejer Peter Henriksen, der står som restauratør - indtil Johannes og Diana Salting har oparbejdet kapital nok til at overtage restauranten.

- Vi genoptager det gamle koncept med mad af sæsonens råvarer og et menukort, der begrænser sig til lidt men godt, fortæller Johannes Salting.

- Det var et koncept, vores kunder satte pris på, og så er det et koncept, der passer til det forholdvis lille køkken.

  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.