Salon Tine F holder flyttedag

Nanna Hansen (siddende) og Tine Frøsner, Salon Tine F's indehaver, er her fotograferet i området med vaskestole, som også har massagefunktion. Tine Frøsner har ønsket, at dette område skulle være salonens wellnessafdeling. Derfor har hun også fået den malet i en anden farve end resten af salonen. Foto: Mette Louise Fasdal

Salon Tine F holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salon Tine F i Langeskov er flyttet til nye lokaler. Her får de to frisøer, Tine Frøsner og Nanna Hansen, mere plads, og salonen får også en mere central placering.

Langeskov: De to frisører, Tine Frøsner og Nanna Hansen, i Salon Tine F i Langeskov får nu mere plads at boltre sig på, for Tine Frøsner, som er indehaver af salonen, har nemlig valgt at flytte sin salon til et nyt og større lokale.

Salon Tine F ligger fortsat i Jernbanegade, men nu er det nummer 20, som kunderne skal finde frem til.

For to år siden overtog Tine Frøsner frisørlokalerne på Jernbanegade 31 efter Kalla Carlsen, som drev salonen "Hair Workshop."

Kalla Carlsen satte dengang sin salon til salg, da hun skulle flytte til København med sin familie. Tine Frøsner fik ombygget salonen, så den blev hendes egen.

Alligevel har hun ikke helt følt, at den var hendes helt egen, og da der også siden marts i fjor er kommet endnu en frisør i salonen, opstod behovet for mere plads. Derfor har kæresten Kasper, som er tømrer, hjulpet hende med at sætte lokalerne på Jernbanegade 20 i stand, hvor hun nu har lejet sig ind.

- Jeg synes også, at salonen lå lidt for gemt på den anden adresse. Jeg vil gerne have en mere synlig placering. Her går folk jo forbi, så jeg satser også på de såkaldte strøgkunder, understreger salonens indehaver.

Jeg synes også, at salonen lå lidt for gemt på den anden adresse. Jeg vil gerne have en mere synlig placering. Her går folk jo forbi, så jeg satser også på de såkaldte strøgkunder.
Tine Frøsner, indehaver af Salon Tine F i Langeskov.

To frisører i salonen

Nanna Hansen blev ansat i Salon Tine F sidste år, da Tine Frøsner var på vej på barsel.

- Jeg ville ikke bare lukke salonen, mens jeg var på barsel, og derfor ansatte jeg Nanna, forklarer hun.

Nanna Hansen kom fra et arbejde i Magasin, hvor hun i afdelingen MAC Cosmetics solgte makeup-produkter. De to frisører kender hinanden fra frisørskolen, hvor de er uddannet sammen.

Tine Frøsner og Nanna Hansen arbejdede side og side i to måneder, så Nanna Hansen kunne lære salonen at kende, inden indehaveren gik på barsel.

Nanna Hansen blev taget godt imod af salonens kunder, og derfor er hun fortsat i salonen, selv om Tine Frøsner nu vender tilbage.

Her i januar vil Tine Frøsner være i salonen to dage om ugen, mens hun og sønnen Oliver lige finder ind i en rytme sammen med mor på arbejde og søn i dagpleje.

I februar regner salonindehaveren med at være tilbage på fuld tid.

Wellness-afdeling

Da lokalet på Jernbanegade 20 er så stort, har Tine Frøsner valgt at dele det op farvemæssigt, så der, hvor det område, hvor kunderne får vasket hår og sidder med farve på vipper og bryn, har fået en anden farve. Desuden vil der ikke være nogen, der kan gå bagom de to vaske.

- Det skal være sådan, at folk oplever det som et wellness-område, hvor de kan sidde og slappe af, understreger Tine Frøsner.

Flere af hendes kunder har udtrykt en undren over, at hun har valgt at flytte sin salon.

- De synes, at der er så hyggeligt i den gamle salon. Den følelse vil jeg gerne have, at de også sidder med i min nye salon, pointerer hun.

Salon Tine F holder flyttedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce