Sæt først skolen i stand


Sæt først skolen i stand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærerne: Bakkens istandsættelse vigtigst.

LANGESKOV: Lærergruppen på Langeskov Skole er delt i to grupper, når det gælder skolens fremtidige organisering, men ét er de helt enige om:

Det vigtigste er ikke, om skolen samles på Bakken eller om man fortsætter med en afdeling på Pilen. Det vigtigste er, at de stærkt nedslidte skolebygninger på Bakken bliver sat i stand.

Holdningen understreges i et brev til Kerteminde Byråd underskrevet af skolens fire koordinatorer - Birgitte Boesen, Charlotte Knold, Jesper H. Sørensen og Jan Hansen - samt tillidsrepræsentanterne Ellen Larsen og Lisbeth Blichfeldt.

De skriver, at medarbejderne er stærkt frustreret over, at skiftende byråd ikke har prioriteret en gennemgribende renovering og udbygning af skolen.

Det gøres klart, at et flertal af medarbejderne ønsker hele skolen samlet på Bakken, mens et mindretal vil bevare Pilen, fordi de mener, at en samlet skole bliver for stor.

"Medarbejderne er derimod enige i at udtrykke betænkelighed over rækkefølgen i forhold til gennemførelsen af en samling af skolen", hedder det.

Ikke acceptabelt

Brevet fortsætter: "Medarbejderne frygter, at såfremt man anvender 50 millioner kroner til bygning af en ny indskolingsafdeling på Bakken og en samling af dagpasningen på Pilen, vil det betyde, at renoveringen/udbygningen af de øvrige lokaler på Bakken udskydes adskillige år, hvilket medarbejderne ikke finder acceptabelt.

Medarbejderne foreslår derfor, at man ændrer prioriteringen, så man først gennemfører en renovering/udbygning af Bakken.

Man kan derefter udbygge afdelingen på Bakken, så den kan rumme alle eleverne, hvis byrådet fortsat ønsker at samle skolen".

Sæt først skolen i stand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce