Så er det sommer ...

Foto: Jørgen Hansen

Så er det sommer ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Efter en maj med rekord i solskinstimer - 347 siger meteorologerne - blev der skruet ekstra op for blusset på den første sommersøndag, ikke mindst for strandgæsterne i Kerteminde. Der var tæt pakket af biler overalt, masser af mennesker i sandet og ganske mange i vandet, selv om de måtte gå efter det ...

Det store, lavvandede "soppebassin" ved marinaen trak både børn og voksne. De kunne glæde sig over, at badebroen præcis var lang nok til, at man kunne komme ud over den bræmme af tang, som østenvinden havde sendt ind mod kysten.

Tangen gav til gengæld mulighed for gode krabbefangster til ihærdige, 10-årige Daniel Holmqvist Frisch fra Odense. Længere ude på Nordstranden kunne badegæsterne glæde sig over, at "Strandbadet" havde åbnet sæsonen, endda med salg af både is og pølser.

Den forsømte og nedrivningsdømte bygning havde fået en overhaling med knofedt og maling, så den trods alt er blevet brugbar. Ejeren, Kurt Enevoldsen, forsikrer i øvrigt, at en ny, tidssvarende bygning nok skal stå klar til næste år:

- Vi bygger, så snart tilladelserne er på plads, siger han.

Driften af kiosken styres også i denne sommer af Hans Kaas, der i forvejen driver minigolfen ved marinaen og "Perlen" over for "Strandbadet". 

Så er det sommer ...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce