Birkende: I slutningen af 2015 fik bestyrelsen i Birkende Forsamlingshus besked om, at dens ansøgning til Albanifonden var behandlet med et positivt udfald. Albanifonden havde nemlig besluttet at bevillige 29000 kroner til den teleslynge og det lydanlæg, som bestyrelsen havde søgt om penge til.

Kort efter jul gik de frivillige i gang med at trække de mange kabler, og i januar blev anlægget og højtalere.

Bestyrelsen er glade investering, som kommer mange af husets brugere til gode. Anlægget er afprøvet ved både fællesspisning og bankospil, og der er kommet mange positive tilbagemeldinger. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.