Rønninge: Nu er det atter tid til at tage hul på håndarbejdscafeen i Grubehuset ved Rønninge Kirke, hvor meninghedsrådet står for kaffen, mens deltagerne står for hyggen.

Den første gang, hvor deltagerne samles, er torsdag den 14. december klokken 19.

Det er gratis at deltage, og det kræver ikke forhåndstilmelding. Alle er velkomne- unge som ældre, nybegyndere som øvede. De næste håndarbejdscafeer kommer til at ligge torsdag den 11. januar, torsdag den 8. februar og torsdag den 8. marts. (mlfa)

  • Journalist portræt

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion og tovholder på Kerteminde Ugeavis - det sidste er min primære opgave, og her forsøger jeg at komme rundt i alle kroge af ugeavisens dækningsområde og møde folk for at skrive om deres historie - store som små. Jeg er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Jeg har arbejdet som freelancer i nogle år og har også været rundt på flere af Fyens Stiftstidendes redaktioner rundt om på øen. Jeg bor i Dalby på Hindsholm med min mand, der er folkeskolelærer på en folkeskole i Odense og med mine to børn på seks og ni år.

Mere om emnet

Se alle
Risengrød i kirketårnet i Stubberup

Risengrød i kirketårnet i Stubberup