Rift om byggegrunde i Langeskov: Langeskov Nord udvider med 70 rækkehuse


Rift om byggegrunde i Langeskov: Langeskov Nord udvider med 70 rækkehuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter en lidt sløv start i 2016 har køberne fået øjnene op for de 134 byggegrunde i Langeskov Nord. Mogens Knudsen A/S udvider nu projektet med 70 rækkehuse.

Langeskov: Den forventede effekt af genåbningen af Langeskov Station begynder endelig at vise sig i Langeskov, hvor salget af byggergrunde i udstykningen Langeskov Nord går over al forventning.

- Vi har et smil på læben, for vi føler selv, at vi har knækket kurven med at få området skudt i gang, siger direktør i byggefirmaet Mogens Knudsen A/S, Jacob Knudsen.

Langeskov Nord består af fire etaper, hvor der i alt er 134 byggegrunde til salg. De første byggegrunde i etape et og to blev sat til salg i sommeren 2016, og inden årsskiftet blev der solgt fire byggegrunde.

I 2017 er der kommet mere gang i salget. I alt er der nu solgt 11 byggegrunde, og på Jacob Knudsens skrivebord ligger der yderligere otte købskontrakter fra købere, der har valgt at reservere en byggegrund.

- De ligger udelukkende og venter på, at køberne har fået solgt deres eget hus, siger Jacob Knudsen. 

Jacob Knudsen er direktør for byggefirmaet, Mogens Knudsen A/S, der blev startet af hans far, Mogens Knudsen, i 1965.
Jacob Knudsen er direktør for byggefirmaet, Mogens Knudsen A/S, der blev startet af hans far, Mogens Knudsen, i 1965.

Udvider med 70 rækkehuse

Faktisk går det så godt med interessen for at få fingrene i en byggegrund, at firmaet har besluttet at udvide projektet med en etape 5 lige ved siden af klyngen af rækkehuse ved Elmehaven.

I etapen skal der opføres cirka 70 rækkehuse, Mogens Knudsen a/s har nemlig fået en del forespørgsler på huse fra folk, der ønsker sig en mindre bolig.

- Der er mange, der gerne vil væk fra deres 140 kvadratmeter parcelhus, når ungerne er væk, men samtidig gerne vil blive i Langeskov, siger Jacob Knudsen.

I øjeblikket er firmaet ved at projektere etapen, og Jacob Knudsen forventer, at arbejdet går igang efter sommerferien i 2018.  Ud af de 70 rækkehuse skal en del af dem sælges, resten vil firmaet beholde selv og leje ud. 

- Jeg har ikke gjort op med mig selv, om det bliver en tredjedel leje, eller to tredjedele leje, men lige nu har jeg det nok sådan, at det bliver en overvægt af salg, siger Jacob Knudsen, der forventer, at de første rækkehuse er klar til indflytning i 2019-2020. 

Interessen for Langeskov Nord kommer både fra de helt unge familier og folk lidt oppe i alderen, der er på hus nummer to eller tre. 

- Langeskov er en perle, der har alle fordelene med tæt til Odense, kort afstand til centret, et fornuftigt halmiljø og god infrastruktur med motorvej og togstation. Det tiltrækker købere i alle aldersgrupper.

- Den ældre del af køberne kan godt lide, at det er tæt på Langeskov Centret, og hvis de er lidt yngre, så nævner de infrastrukturen som en fordel, fortæller Jacob Knudsen, der vurderer, at 60 procent af byggegrundene er solgt til folk fra Kerteminde Kommune, og de sidste 40 procent er gået til folk udenfor kommunen.

- Men på den lange bane, når det her område bliver mere kendt, så tror vi på, at det tiltrækker flere folk udenfor kommunen.

Hvor lang tid der går, inden alle byggegrundene er solgt, er svært at sige.

- Selvfølgelig drømmer vi om, at folk vil ligge i liggestol lige uden for vores dør for at købe grund, men de tider er ovre. Personligt tror jeg, vi snakker om 15 år, inden vi sælger den absolut sidste grund, siger Jacob Knudsen, der sammenlignet med andre udstykningsprojekter omkring Odense ikke er bange for at Kalde Langeskov Nord for en succes.

- Det er altid rart at få en indikation af, at vi har gjort det rigtige, og jeg kan ikke se, at vi skal lave om på noget indtil videre, siger Jakob Knudsen.

Rift om byggegrunde i Langeskov: Langeskov Nord udvider med 70 rækkehuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce