Revy fra Munkebo skal med til DM

Munkeborevyens "Analog Idiot" med Søren Lind Mikkelsen og Rikke Bach Eriksen er nået til DM. Tekst og musik er af revyens kapelmester Erik Sørensen. Privatfoto

Revy fra Munkebo skal med til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Munkeborevyen kæmper i Odense med 29 andre om de danske mesterskaber i lokalrevy.

Munkebo: Nu er Dansk Revyfestival så stor, at den fylder et koncerthus midt i Danmark.

Carl Nielsen-salen i Odense Koncerthus bliver fredag-lørdag 21. og 22. september rammen om syvende DM i lokalrevy, og Munkeborevyen er med.

- Vi er heldigvis sluppet gennem nåleøjet og har fået udvalgt et nummer til semifinalen. Vi tror på, at vi kan hente en af de eftertragtede priser med hjem, siger Ellen Reichstein, der er instruktør for Munkeborevyen.

Dommerpanelet har valgt Analog Idiot med Søren Lind Mikkelsen og Rikke Bach Eriksen. Tekst og musik er af Munkeborevyens kapelmester Erik Sørensen

- Revyholdet har naturligvis supportere med til Odense, men håber på endnu flere. Der er nemlig også en publikumspris på spil, og jo flere tilhængere på tilskuerpladserne, jo bedre chancer for at vinde den.

Professionelle revyfolk - i år Jan Schou og Flemming Krøll og det helt unge danske revytalent Lukas Birch - skal sammen med Josefine Passer, Hanne Bjørnskov og Morten Hovman bedømme de cirka 25 finalenumre, når revypriserne uddeles lørdag ved 23-tiden.

Revynumre kæmper om priserne i fem kategorier. Desuden udpeges Årets Revynummer, Årets Publikumspris og Årets Talentpris. To numre udvælges til at repræsentere Danmark, når henholdsvis norske og svenske revyer har festival.

Lørdag eftermiddag er der revy-optog gennem Odense, og med jævne mellemrum kan der forventes udendørs og ganske gratis revyoptræden på pladsen foran Odense Koncerthus. Mere på revyfestival.dk.

Revy fra Munkebo skal med til DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce