Restaurant Anomia på Torvet øjner ny chance for at få orangeri

Restauratør Michel Hovmand drømmer fortsat om, at hans restaurant på Torvet kan komme til at se sådan ud. Arkivtegning: D.S. Boliger

Restaurant Anomia på Torvet øjner ny chance for at få orangeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arbejdet med at lave en ny samlet lokalplan for midtbyen har givet restauratør Michel Hovmand nyt håb om, at der kan blive plads til et orangeri foran hans restaurant Anomia.

Kerteminde: Der var sådan set ikke nogen, der rigtigt havde noget imod et orangeri foran restaurant Anomia, da Kerteminde Kommune for et års tid siden gav afslag på ansøgningen om at måtte bygge glas uden om den udendørs servering - så at sige. Kirken havde intet at indvende, og bevaringsforeningen havde sagt god for det.

Argumentet var, at det strider imod den bevarende lokalplan. Og da kommunen netop i denne tid er i færd med at lave en samlende lokalplan for bymidten, så har han fået ejeren af restaurantbygningen, Jens Peter Henriksen, til lige at minde kommunen om det store ønske om et orangeri.

Brug for de ekstra pladser

- Siden vi fik afslaget har der været så mange mennesker heninde for at sige, at de synes, det er synd, og det ærgrer da også mig, når nu hverken kirken eller andre naboer havde noget imod det, siger Michel Hovmand.

- Og det vil bare betyde så meget for min forretning. Vi har ganske vist haft en god sommer sidste år, men det kan vi jo ikke forvente at få hvert år. Men uden den udendørs servering kan jeg ikke få forretningen til at hænge sammen. De pladser her inde alene kan jeg ikke leve af. Der er brug for den udvidelse af restauranten.

- Et orangeri ville være, for det ville forlænge sæsonen både forår og efterår og give plads til flere store selskaber.

Restaurant Anomia på Torvet øjner ny chance for at få orangeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce