Reddere kunne intet stille op


Reddere kunne intet stille op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FLYSTYRT: Første alvorlige ulykke på den private flyveplads i Revninge
REVNINGE: Klokken 10.36 modtager Falck og politi i Kerteminde meldingen om, at et fly er styrtet ned ved flyvepladsen i Revninge.

Ambulance, politi og redningsvogne ankommer til pladsen kort efter, hvor naboen Peter Andersen, der overværede ulykken, udpeger ulykkesstedet for enden af en nytilsået mark, der er omkranset af 15-20 meter høje træer.

I et hjørne af marken omkring 20 meter fra træerne står flyet nærmest hvilende på vingerne med næsen boret ned i jorden og halen i vejret.

Ulykkesstedet er blot et par hundrede meter fra den lille private flyveplads, der består af en flad græsmark og en stålhal til opbevaring af ultralette fly.

Dræbt på stedet

Af frygt for at sidde fast i markens bløde muld parkerer de to ambulancer på Sibiriensvej, men redderne kan ikke hjælpe de to ombord i flyet.

- De er formentlig dræbt på stedet, fortæller politiassistent Leif Hansen, Kerteminde Politi.

Et lægehold fra OUH tilkaldes, som det er fast procedure ved ulykker med fastklemte, og lægen og de to sygeplejersker køres ud til ulykkesstedet i en af Falcks firehjulstrækkere.

Da lægeholdet har konstateret, at de to ombordværende er døde, køres de omkomne bort i en af ambulancerne, der med hjælp fra Falcks firehjulstrækker er kørt ud på marken.

På dette tidspunkt er der ankommet både lokale, regionale og landsdækkende medier til ulykkesstedet på Sibiriensvej.

Første dødsulykke

Efterhånden ankommer også klubkammerater fra Ultra Klubben, som har hørt om ulykken.

Klubben, der hører under Fyns Flyveklub, har omkring 30 medlemmer, som driver og bruger flyvepladsen og det ultralette fly, som er styrtet ned.

Der har tidligere været mindre uheld på flyvepladsen, men gårsdagens dødsulykke er den første alvorlige ulykke på stedet, fortæller de rystede klubkammerater, som betragter ulykkesstedet på afstand.

Først da de sidste fotografer og journalister forlader området, går de helt ned til stedet, hvor to af deres kammerater mistede livet.

Reddere kunne intet stille op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce