Radioforretning i god gænge


Radioforretning i god gænge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremgangen de foregående år fortsatte i fjor for Freddy Hansen

KERTEMINDE: Radio- og tv-forretningen Freddy Hansen i Kerteminde er i en god gænge.

De seneste år har der været fremgang i resultaterne, og denne fremgang blev understreget i fjor, hvor overskuddet blev på knap 240.000 kroner før skat mod 158.000 kroner i 2006.

Direktør Freddy Hansen forventer yderligere fremgang i 2008. Han understreger især betydningen af et tæt samarbejde med en af verdens helt store udbydere i branchen: Panasonic.

- Produkterne fra Panasonic er førende. Derfor oplever vi, at vi gennem samarbejdet får udvidet vores kunde-"geografi", siger Freddy Hansen.

Forretningen, der har den tidligere kerteminder Claus Olsen som ejer gennem selskabet CO Kerteminde ApS, beskæftigede i 2007 uændret fire medarbejdere.

Af konkurrencemæssige grunde indeholder det tilgængelige regnskab ingen omsætningstal, men et bruttoresultat på godt 1,7 millioner kroner, som efter andre eksterne omkostninger på godt en halv million og personaleomkostninger på en million gav et primært driftsresultat på knap 173.000 kroner. Med finansielle indtægter lidt større end udgifterne og med knap 60.000 kroner i ekstraordinær indtægt - en fortjeneste på overtagne debitorer - gav det de nævnte knap 240.000 kroner som resultat før skat.

Regnskabsåret 2007 sluttede med en balance på knap 2,2 millioner kroner, hvoraf egenkapitalen nu er 575.000 kroner.

Radioforretning i god gænge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce