Professor i Marinbiologi, Hans Ulrik Riisgaard, glæder sig over, at der kommer så håndfaste resultater ud af hans forskning. Og lækkermunde kan godt glæde sig: Fem kokke blev udfordret til at lave muslingeopskrifter. Se den ene på video her.

Kerteminde: Havsvampe, gopler og alt muligt andet småt, der lever i havet, optager professor i marinbiologi ved SDU Hans Ulrik Riisgaard. Men særlig interesse har han...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Nordström_Helle

    Af:

    Jeg har arbejdet som journalist i Kerteminde i rundt regnet 30 år, først på Kjerteminde Avis og siden 2010 på Fyens Stiftstidende.

Mere om emnet

Se alle
5
Kerteminde-muslinger skal på gourmeternes spiseseddel: Mads Hecter starter muslingeproduktion i bugten

Kerteminde-muslinger skal på gourmeternes spiseseddel: Mads Hecter starter muslingeproduktion i bugten