Politikere: - Der skal findes en ny leder til Marslev og Nymarken

Der skal ikke spares en lederstilling på Nymarken, siger borgmester Kasper Olesen (S). Arkivfoto: Michael Bager

Politikere: - Der skal findes en ny leder til Marslev og Nymarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleområdet skal spare fem millioner om året fra 2021, men der skal ikke spares på skoleledere, mener borgmester Kasper Olesen (S)

Kerteminde: Der ligger absolut intet politisk i beslutningen om, at skoleleder Hans-Henrik Jensen - efter gensidig aftale - er fratrådt sin stilling med øjeblikkeligt varsel. Det er alene en beslutning truffet i skoleforvaltningen, siger borgmester Kasper Olesen (S).

Skole-området skal fra 2021 spare fem millioner kroner om året. Besparelser, som bestyrelser og øvrige interessenter snart skal være med til at pege på. Og hvis nogen fik den tanke, at sagen giver anledning til at spare på skoleleder-stillinger i kommunen, må de se at komme på andre tanker, understreger han og flere andre byrådsmedlemmer.

- Det er ikke en mulighed, at der ikke skal være en leder for alle kommunens seks skoler. Men jeg så det heller ikke som en mulighed, dengang bestyrelserne på Marslev og Nymarken ønskede at dele skoleleder. Men det er sådan, jeg ser verden nu. Jeg siger ikke, at jeg ikke kan blive klogere, lyder det kryptisk fra Kasper Olesen.

Uheldig timing

Anne Fiber, der sidder i børn- og skoleudvalget for De Konservative er af samme holdning:

- Fra politisk side fastholder vi, at vi ønsker at bevare den nuværende skolestruktur, de nuværende skoler og det nuværende antal ledelser. Vi er ikke ved at smyge os uden om nogen som helst beslutninger, fortæller hun og ærgrer sig grundlæggende over hele sagsforløbet.

- Jeg kan godt forstå, at folk er både kede af det og frustrerede. Jeg synes, det er en meget uheldig timing. Det er ikke ret længe siden, at KLK-rapporten pegede på en lukning og al den uro, det medførte. Jeg ser frem til senest på det næste udvalgsmøde at få en nærmere begrundelse. Og jeg håber hurtigst muligt, at vi kan få konstitueret en leder, så hverdagen kan fortsætte, og vi på sigt finder en ny leder til Marslev og Nymarken.

Politikere: - Der skal findes en ny leder til Marslev og Nymarken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce