Politiet leder efter sølvgrå Audi


Politiet leder efter sølvgrå Audi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendte gerningsmænd stjal køretøjet i forbindelse med et indbrud i Kerteminde i julen, og politiet mener, at bilen kan føre til opklaring af flere lignende sager.

Nordøstfyn: Mens en familie på Tyrebakken var hjemmefra i juledagene, benyttede ukendte gerningsmænd sig af lejligheden til at bryde ind i ejendommen. Først blev hele huset gennerodet, og derefter stak gerningsmændene af med familiens bil.

Politiet sætter bilen i forbindelse med flere juleindbrud i området og hører derfor gerne fra folk, der har set den køre rundt i området. Der er tale om en sølvgrå Audi A4 med registreringsnummeret UR 41 148.

- Bilen kan formegentlig føre til opklaringen af flere indbrud i Kerteminde, og hvis vi finder den, så finder vi også gerningsmanden, siger landbetjent John Yde Madsen, om bilen, der har været efterlyst af politiet siden den 26. december.

Selve indbruddet er imidlertid sket i tidsrummet fra juleaftensdag klokken 10 og frem til anden juledag omkring klokken 12. Tyvene skaffede sig adgang til ejendommen ved at bryde et vindue op, og foruden bilen, lykkedes det dem at slippe af sted med en del smykker samt et B&O-anlæg. I Langeskov kom en familie på Rypevænget hjem til et gennemrodet hus. Her var gerningsmændene også kommet ind ved at bryde et vindue op, men ifølge politiet er det endnu ikke gjort op, hvad der er stjålet.

Samme metode blev brugt i en ejendom på Solbakken i Munkebo. Her blev det imidlertid ved forsøget, for da gerningsmænd brækkede vinduesrammen op, knækkede ruden. Enten har larmen har fået tyvene til at stikke af, eller også har de følt sig opdaget. For selv om der var adgang til huset, har de ikke været indenfor.

Politiet leder efter sølvgrå Audi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce