Parat til butik ved ringvejen


Parat til butik ved ringvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KERTEMINDE: Det hedeste debatemne i forbindelse med Kertemindes fremtid har været placeringen af en ny dagligvareforretning ved Ndr. Ringvej.

Midtbyens handlende har på stribe klaget over placeringen. Skal der være øget konkurrence, skal det være fra butikker i centrum, så byen bevarer til kundetiltrækning, mener de-

Argumenterne er dog ikke blevet hørt i byrådets Teknik- og Miljøudvalg. Herfra indstilles det til byrådet, at man fastholder planen, selv om udvalgsformanden, Keld Rasmussen (V) er klart imod.

Fra naboer til den nye butik var der også peget på frygten for støjgener fra kunde- og især leverandørtrafik til forretningen.

Disse klager er afvist, idet Miljøcenter Fyn har beregnet, at støjbelastningen fra varelevering ligger under Miljøstyrelsens vejledende grænser, hvis leverancerne sker mellem kl. 7 og kl. 18. Støjen fra kundernes biler er så begrænset, så den kan tillades også om aftenen til kl. 22.

I forbindelse med arbejdet på kommune- og havnemasterplan har SuperBrugsen fremlagt en udbygningsplan, der bl.a. omfatter en fjernelse af DLG's plansilo for at få flere p-pladser, en udvidelse af brugsen med 1000 kvadratmeter og etablering af både fiskeforretning, røgeri og café ud mod havnen.

- Det er tanker, som vi absolut bakker op, men brugsen må vente til amtets nye regionplan er klar til næste år, fordi brugsen med 4500 kvadratmeter kommer langt over den gældende grænse på 3000 kvadratmeter. Vi mener imidlertid, at vi overfor amtet kan begrunde behovet for udvidelserne, hvis Kerteminde skal stå sig i konkurrencen med f.eks. Rosengårdcentret, siger Keld Rasmussen.

Parat til butik ved ringvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce